Happy Cats Ceramics - nét even anders........
  
 Welkom!
Welkom bij Happy Cats Ceramics! (and friends!)

ER IS NIEUWS! CHECK OOK DE NIEUWTJESPAGINA!
(bijgewerkt  28 juni 2018)

Happy Cats maakt beelden van, hoe kan het anders, katten! Maar wel van katten met een knipoog. Anatomisch gezien heb ik me heel veel artistieke vrijheid verworven, zolang ze maar lief en aandoenlijk zijn!

 
De Happy Cats hebben tegenwoordig vrienden! In de vorm van schilderijen. De naam van deze eerste collectie was "Emotions of the Animal Kingdom". Dieren dus. Om het een beetje dierlijk te houden....
Ieder doek en dus ieder dier staat voor een bepaald emotie of handeling. In de fotogalerie staan de doeken vermeld met de bijbehorende naam van het desbetreffende doek. The name says it all...

Happy Cats is ook in 2017weer op kunstmarkten te vinden geweest. Op deze markten heb ik ter plekke een beeld geboetseerd. En nu zitten we al weer volop in de zomer van 2018! Wil je zien hoe een Happy Cat wordt 'geboren' ? Kom dan vooral een keertje langs....
 
Workshop volgen?
Als het je leuk lijkt om ook eens te boetseren, dan kan je je inschrijven voor de workshops. Deze worden in een gezellig  huiskamerateliertje gegeven, gewoon bij mij thuis, in Almere. Nu ook op locatie! Zie de nieuwtjespagina!
Samen spreken we gewoon een geschikte dag en tijdstip af. Meestal in het weekend, maar op een woensdag of 's avonds kan ook.
 
De workshop duurt 3 uur per keer, en is inclusief materiaal en gebruik  van gereedschap. Natuurlijk ontbreekt ook de koffie en/of thee niet. Wat je gemaakt hebt, wordt na de droogtijd van een paar weken, afgebakken.
 
Het maximale aantal deelnemers per keer, is vier personen. Aan jou de keus hoeveel keer je een workshop wilt doen... Geen verplichtingen dus. De kosten bedragen Eur 40,00 p.p. Je kan je aanmelden via deze website, per mail, of, bijna ouderwets, per telefoon. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak te maken.
 
Happy Cats in het land.
De marktagenda voor 2018 is nu helemaal bekend. De  agenda staat onder het kopje 'nieuwtjes en agenda '. Buiten de markten en shows om, ben ik natuurlijk altijd telefonisch, via mail of via facebook te bereiken. 
 
De Happy Cats en pentekeningen zijn onder andere te krijgen via dé kattenwinkel in Amsterdam:
 
Cats and Things
Hazenstraat 26
1016 SP AMSTERDAM
 
 


 
Almere, 28 juni 2018
 
Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint